Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Alkoholrådgivning

Alkoholrådgivning

Email Udskriv

AlkoholrådgivningRygestue_web

Der er skrevet mange bøger om årsagerne til afhængighed. Rådgivning foretages ofte af velmenende mennesker der dog ikke har prøvet det på egen krop. Rådgivning af professionelle er yderst viktig for at hjælpe alkoholikere.
Ofte er det svært at tage det første skridt og kontakte et Behandlingscenter, de pårøren de udgør 80 % af de telefoniske kontagter til rådgivning og behandlingscenterene.
Alkoholikere ønsker ofte at få et kontroleret forbrug og de pårørende ønsker nemme løsninger, ingen af delene er nogen varig løsning. Et besøg på et behandlingscenter afdækker ofte det egentligebehov og de fleste steder er det muligt at komme på et forbesøg.
 

Alkoholisme

Email Udskriv
Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.
 


Side 22 ud af 22